Termeni și condiții

Definiție termeni

Termeni și condiții generale – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează interactiunea între client și entitatea online www.poemchocolat.ro și ciocolateria “Poem Chocolat”, fiind în același timp contractul ce guvernează relația dintre Utilizator și Cofetărie, fiind acceptat de către ambele părți odată cu înregistrarea pe site și bifarea căsuței “Da, sunt de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE”

Societatea – S.C. Patistar SRL, cu sediul în Brăila, Str. Brăila, str Gral Eremia Grigorescu nr 24, județul Brăila, înregistrata sub nr.J09/143/2005, CIF RO17231336, cont IBAN RO91BACX0000004533584000, deschis la Banca UniCredit Bank.

Site-ul www.poemchocolat.ro – pagina web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în internet și administrate de S.C. Patistar SRL, unde se regăsesc încărcate produsele și serviciile cofetăriei, propuse de către acestea spre vânzare Utilizatorilor.

Comandă online – solicitarea prin intermediul site-ului www.poemchocolat.ro de a cumpăra unul sau mai multe produse

Utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, care inițiază o comandă online sau prin telefon

Curier Poem – unitate de transport care transportă mărfuri și produse contra cost

Conținut – (a) toate informațiile de pe Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) conținutul oricărui e-mail sau orice informație comunicată prin orice mijloc electronic și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Societate către Utilizator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informație comunicată prin orice mijloc de un angajat / colaborator / partener al Societății către Utilizator, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; (d) informații legate de Ofertele și/sau tarifele practicate de Parteneri într-o anumită perioadă; (e) date referitoare la Partener, sau alte date privilegiate ale acestuia

Consimțământ – consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește stabilește că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

NOUTĂȚI, FACILITĂȚI ȘI BENEFICII – scrisoare de informare regulate (newsletter) cu scop promoțional, destinat exclusiv Utilizatorilor, care cuprinde noutăți sau specificații deosebite în legătură cu informațiile care se regăsesc pe Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO, sau informări referitoare la campanii, oferte, promoții, anunțuri, concursuri etc.

Întrebare – formulă de adresare către Societate prin intermediul formularului din Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile oferite

Răspuns – informație scrisă/comunicată telefonic/electronic sau prin intermediul site-ului/aplicației care este transmisă Utilizatorului care a adresat o întrebare.

Cine suntem

Site-ul www.poemchocolat.ro este dezvoltat și implementat de către S.C. Patistar SRL, cu sediul în Brăila, Str. Brăila, str Gral Eremia Grigorescu nr 24, județul Brăila, înregistrata sub nr.J09/143/2005, CIF RO17231336, cont IBAN RO91BACX0000004533584000, deschis la Banca UniCredit Bank. societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

General

Folosirea site-ului www.poemchocolat.ro (creare cont, înregistrare) implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor generale expuși mai jos. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, Utilizatorul ia la cunoștință și își asumă în totalitate drepturi și obligații ce decurg din accesarea site-ului www.poemchocolat.ro

Termenii și Condițiile generale de utilizare ai site-ului

S.C. Patistar S.R.L  își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor la fiecare utilizare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

Nu agreăm cenzura dar ne rezervăm dreptul de a edita sau chiar elimina comentariile și/sau recenziile din cadrul Platformei WWW.POEMCAFFE..RO care au un limbaj licențios, injurios, instigator sau care poate fi considerat în orice alt mod că ar aduce prejudicii de imagine sau de orice altă natură societății.

S.C. Patistar S.R.L  își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar de a desființa contul Utilizatorului, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ul în situația în care ne oferiți informații false, în situația în care aveți un limbaj licențios, injurios, instigator sau un comportament necorespunzător  și în situații de inactivitate pentru o perioadă mai mare de timp.

Alegând să nu acceptați Termenii și condițiile generale vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la dumneavoastră, fără de care nu se poate onora comanda dumneavoastră online. Pentru a putea beneficia de avantajele informărilor referitor la FACILITĂȚI ȘI BENEFICII, respectiv la NOUTĂȚI, puteți opta separat prin bifarea căsuței corespunzătoare în contul dumneavoastră de Utilizator.

Drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținutul site-ului precum și fotografiile conținute de www.poemchocolat.ro este proprietatea exclusivă a firmei S.C. Patistar S.R.L conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență și nici nu conferă dreptul de a utiliza vreo imagine, marcă comercială, marcă de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site, de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană fără acordul scris prealabil din partea S.C. Patistar S.R.L

Vom continua să rămânem orientați spre creșterea vizibilității și calității site-ului, respectiv al aplicației WWW.POEMCHOCOLAT.RO, precum și a numărului, diversității dar mai ales a calității produselor, prin selecția atentă a Partenerilor cu care intrăm în relații contractuale.

Contractul

Prin utilizarea Platformei WWW.POEMCHOCOLAT.RO, Utilizatorul înțelege că va comanda produse direct de la Partener de la care va primi inclusiv bonul fiscal, după caz (sau factura fiscală, dacă se solicită ). Societatea, prin site-ul www.poemchocolat.ro vinde produsele realizate în cofetăria Poem Chocolat.

Orice reclamație referitoare la neconformitatea produselor comandate, inclusiv orice solicitare de returnare a sumelor plătite, va fi făcută către adresa office@poemcaffe.ro

Prin plasarea unei Comenzi online, Utilizatorul încheie direct un Contract la distanță cu Partenerul pentru procesarea și livrarea* produsului selectat, precum și pentru achitarea contravalorii Comenzii online efectuate și/sau a transportului (unde e cazul).

Contractul la distanță intră în vigoare din momentul în care Utilizatorul finalizează comanda prin apăsarea butonului „Plasează comanda” în timpul procedurii de plasare a unei Comenzi online prin Site-ul WWW.POEMCAFFEE.RO.

Contractul la distanță încetează în momentul în care Utilizatorul intră în posesia comenzii și Curierul apasă butonul „Comandă finalizată”

Utilizatorul are dreptul să se refuze comanda doar dacă există neconcordanțe între informațiile prezentate pe site (ingrediente, gramaj) și produsul livrat.

Utilizatorul va comunica această decizie Partenerului, printr-o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă, fax/e-mail, la datele de contact ale Partenerului afișate pe site.

În cazul în care Comanda este achitată, Partenerul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Utilizator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

pentru comenzile achitate cu card bancar, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

pentru comenzile achitate cu Op/iTransfer/, prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

pentru comenzile achitate ramburs / cu numerar în cofetărie, prin restituirea contravalorii produsului în contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

În cazul în care un produs și/sau Serviciu comandat și achitat de Utilizator, nu poate fi livrat de către Partener, acesta din urmă va informa Utilizatorul asupra acestui fapt si va returna în contul acestuia contravaloarea produsului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Partenerul a luat la cunostință acest fapt sau de la data la care Utilizatorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

Drepturi și obligații

Pentru a putea folosi serviciile noastre oferite prin intermediul site-ului www.poemchocolat.ro aveți obligația de a furniza date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de înregistrare din Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO și totodată să aduceți corecții acestora în cazul în care intervin modificări.

Utilizatorul are obligația de a nu oferi altor persoane numele și parola contului personal.

Societatea își rezervă, de asemenea, dreptul de a actualiza, modifica, șterge sau schimba documentele referitoare la Politica privind protecția datelor personale, Politica de utilizare a fișierelor de tip cookie, Politica comercială a Societății. Vă vom înștiința despre aceste modificări prin intermediul site-ului www.poemchocolat.ro  sau chiar personal atunci când modificarea va presupune să ne reacordați consimțământul.

Societatea are obligația de a coordona și organiza în mod eficient comenzile online efectuate prin Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO.

Societatea are obligația de a asigura funcționalitatea continuă a site-ului www.poemchocolat.ro și să remedieze problemele apărute în cel mai scurt timp posibil, atâta timp cât acestea nu țin de furnizorul de internet sau de oricare alt terț.

Răspunderi

S.C. Patistar S.R.L în calitate de administrator al site-ului www.poemchocolat.ro este responsabilă de respectarea timpului de livrare, încasarea plății produselor cât și calitatea produselor si serviciilor comandate.

În eventualitatea în care unele caracteristici ale produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul www.poemchocolat.ro au fost greșit publicate, compania noastră își rezervă dreptul de a le corecta în cel mai scurt timp posibil.

Societatea nu poate fi considerată responsabilă pentru pierderile de informații cauzate de nefuncționalitatea conexiunii la internet și nici nu poate fi ținută responsabilă pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru.

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care Utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii informațiilor despre produse și servicii de pe site-ul www.poemchocolat.ro

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care Utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a faptului că Utilizatorul contului a divulgat datele contului său personal către terți.

Livrarea comenzii

Livrarea produselor comandate prin Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO se face într-unul din modurile de mai jos, puse la dispoziție de către Partener, Utilizatorul fiind cel care alege modalitatea de livrare prin plasarea comenzii, în intervalul orar stabilit de către Partener.

Odată confirmată modalitatea de livrare a comenzii de către Utilizator și comanda plasată în sistem, Partenerul decide să accepte comanda Utilizatorului și va da în preparare comanda, apoi va pregăti coletul pentru livrare și îl va expedia conform alegerii Utilizatorului. În cazul în care decide să nu accepte comanda, se obligă să anunțe de îndată Utilizatorul.

Partenerul este cel care alege ce modalități de livrare a produselor poate să pună la dispoziția Utilizatorului:

Livrare la domiciliu

Partenerul poate livra la domiciliul Utilizatorului prin flota lui personală sau prin flota altuia, gratuit sau contra cost. Partenerul alege zonele în care livrarea o acordă gratuit sau contra cost, în funcție de politica sa. Toate aceste informații trebuie specificate în pagina fiecărui Partener, conform alegerii acestuia.

Ridicare personală

Produsele vor fi comandate online folosind Site-ul WWW.POEMCHOCOLAT.RO, iar comanda va fi ridicată personal de la locatia cofetăriei, Str Gral Eremia Grigorescu nr 24.

Detalierea condițiilor de livrare la domiciliu

S.C. Patistar S.R.L se ocupă de prepararea și pregătirea comenzii, de livrarea acesteia la locul solicitat de Utilizator, de respectarea timpului de livrare estimat, precum și de informarea Utilizatorului dacă există posibilitatea nerespectării timpului de livrare estimat;

În cazul întârzierii livrării comenzii, cofetăriei va contacta Utilizatorul prin telefon sau e-mail.

Riscul de pierdere sau deteriorare al produselor este transferat Utilizatorului în momentul în care acesta, sau o terță persoană desemnată de acesta, alta decât livratorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat Utilizatorului în momentul livrării produselor către împuternicitul Utilizatorului, dacă acesta a fost desemnat și împuternicit de către Utilizator să transporte produsele

În cazul în care comanda nu poate fi onorată, cade în sarcina Cofetăriei să-l notifice pe Utilizator. Din momentul ridicării comenzii de la cofetărie timpul de livrare este estimativ și nu exact, în medie fiind de 60 de minute, plus/minus 15 minute, putând fi influențat de condițiile de trafic, factori neprevăzuți sau împrejurări care nu pot fi controlate;

Societatea nu poate fi ținută răspunzătoare și nu poate suporta plata retururilor cauzate din orice motive.

Utilizatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului Poem. Orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare în cazul plăților la livrare. În cazul plăților online, sub rezerva de a nu fi luată în considerare, orice reclamație referitoare la neconformitatea comenzii trebuie făcută în maxim 2 ore de la primirea comenzii la adresa contact@poemcaffe.ro sau sunând la numarul afisat pe site.

Plata comenzii

În momentul încheierii Contractului la distanță potrivit prevederilor din prezentele Termeni și Condiții Generale, în sarcina Utilizatorului se naște obligația de a plăti cofetăriei comanda efectuată precum și contravaloarea transportului, în cazul livrării comenzii prin curier Poem.

S.C. Patistar S.R.L în calitate de administrator al Platformei WWW.POEMCHOCOLAT.RO nu poate suporta costul contravalorii produselor comandate și/sau a transportului aferent, această obligație fiind exclusiv în sarcina Utilizatorului care a plasat comanda.

Partenerul alege modul de plată pentru produsele comandate pe care îl pune la dispoziția Utilizatorilor. Acesta poate opta între plata online sau plata cash.

Rambursarea unei plăți online va fi posibilă numai în cazul în care comanda nu se poate livra integral precum și în caz de anulare a sa. Rambursarea se va efectua întotdeauna în același cont cu cel din care s-a efectuat plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

Pentru Comenzile achitate cu numerar, în caz de retur, se va restitui fie numerar în cofetărie, fie prin restituirea contravalorii produsului în contul bancar transmis de Utiizator, fie prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

DENUNȚAREA CONTRACTULUI ȘI ANULAREA COMENZII

Având în vedere natura perisabilă a unor produse comandate, Utilizatorul nu va avea dreptul să denunțe Contractul. Utilizatorul poate totuși să ceară anularea comenzii prin intermediul site-ului WWW.POEMCHOCOLAT.RO, după trecerea a 30 de minute față de timpul anunțat de expediere. În cazul în care anularea nu respectă această condiție, Utilizatorul este obligat să suporte contravaloarea comenzii și a transportului. Dacă plata a fost făcută online, Utilizatorul nu are dreptul la restituirea contravalorii comenzii și a transportului.

Partenerul are dreptul să anuleze comanda doar în situații excepționale, dacă de exemplu oferta nu mai este disponibilă, caz în care are obligația de a anunța Utilizatorul asupra acestui fapt, precum și Societatea. De asemenea mai poate anula comanda în cazul în care Utilizatorul a transmis un număr de telefon incorect sau inoperabil sau alte date de contact incorecte, dacă există orice suspiciune rezonabilă referitoare la corectitudinea sau autenticitatea comenzii, ori în cazul forței majore. În aceste situații Partenerul are obligația de a anunța atât Utilizatorul (când acest lucru e posibil), cât și Societatea.

În cazul în care Utilizatorul plasează o comandă falsă (de exemplu prin indicarea de date de contact incorecte sau inoperabile, prin neplata sau prin neprezentare la locația de livrare sau ridicare pentru a primi comanda) sau nu îndeplinește în alt mod obligațiile conform Contractului, va fi răspunzător față de Partener pentru toate prejudiciile cauzate (inclusiv obligația de a achita comanda și transportul) iar www.poemchocolat.ro.ro va avea dreptul de a refuza orice comenzi viitoare de la acest Utilizator.

Partenerul și Pentru Comenzile achitate cu numerar, în caz de retur, se va restitui fie numerar în cofetărie, fie prin restituirea contravalorii produsului în contul bancar transmis de Utilizator, fie prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

Despre cookie

Site-ul www.poemchocolat.ro folosesc cookie-uri  pentru a furniza vizitatorilor o experiență de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Cu ajutorul fișierelor de tip cookie, deținătorul website-ului poate îmbunătăți permanent navigarea pe Internet.

Acestea sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care pot fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Fișierele de tip cookie ajută la servicii web mai bune și au ca rezultat navigarea prietenoasă și personalizată a fiecărui utilizator.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web.

Reclamații

Reclamația este o solicitare a utilizatorilor Site-ului www.poemchocolat.ro de rezolvare a unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție.

Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa office@poemcaffe.ro în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact.

Soluționări conflicte

Drepturile si obligațiile părților, impuse de prezentele termeni si condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va reveni instanțelor judecătorești competente de la sediul S.C. Patistar S.R.L

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR

Prelucrarea datelor personale și confidențialitatea informațiilor

Pentru a putea beneficia de serviciul nostru de comenzi on-line este nevoie să completați date personale precum: numele și prenumele, adresa de livrare unde recepționați comanda, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, respectiv informații privind produsele și serviciile achiziționate. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care Utilizatorii sunt de acord și informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către Societate.

Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este în principal preluarea și procesarea comenzilor online, informarea Utilizatorilor / Partenerilor privind evoluția și statusul fiecărei comenzi, informarea Utilizatorilor privind situația contului personal – deci, ducerea la îndeplinire a serviciului contractat, respectiv livrarea produselor comandate.

De asemenea colectarea și prelucrarea datelor ne ajută la identificarea dumneavoastră în cazul participării la concursuri, la realizarea de rapoarte statistice, la desfășurarea activităților de informare despre Facilități și beneficii, la transmiterea Noutăților, precum și a altor informări referitoare la ofertele în curs, oferirii de felicitări, cupoane cadou, vouchere sau alte mesaje speciale, adresate doar clienților noștri, activități inerente profilului Societății noastre.

Pentru dezabonare de la Noutăți și/sau informările noastre de Facilități și beneficii, vă rugăm să aveți în vedere opțiunea Mă dezabonez din pagina aferentă, respectiv setările din contul dumneavoastră personal.

Datele colectate și stocate de către compania noastră sunt confidențiale. Noi prelucrăm datele dumneavoastră personale împreună cu partenerii noștri în calitate de operatori asociați, strict pentru scopurile noastre comune respectiv: prelucrarea comenzilor, livrarea produselor către dumneavoastră, executarea obligațiilor de garanție, asistență și suport clienți. Temeiul legal al acestor prelucrări este art art. 6 (1) (b) din Regulamentul General privind Protecția datelor. S.C. Patistar S.R.L poate furniza datele cu caracter personal doar altor societăți sau persoane cu care se află în relații contractuale de parteneriat, dar fără a se limita la: Parteneri contractuali (furnizori), colaboratori (dispeceri, curieri, firme de curierat), angajați ai Societății, doar în scopul pentru care ne-au fost transmise și numai după și în temeiul unui angajament contractual de confidențialitate și de respectare a legislației în vigoare, referitoare la prelucrarea datelor personale, angajament prin care se garantează că aceste date sunt folosite doar în scopul realizării obiectului contractului, că sunt păstrate în siguranță și că utilizarea acestor informații personale se poate face doar conform cu legislația în vigoare. De asemenea, partenerii noștri vor prelucra datele dumneavoastră personale în calitate de operatori independenți pentru scopurile proprii în conformitate cu propriile politici de confidențialitate accesibile pe site-urile acestora și/sau la detaliile de contact ale acestora din Platformă.

Datele prelucrate de noi sunt cele furnizate de către dumneavoastră prin completarea lor în formularul de creare de cont și prin care acceptați să fie incluse în baza de date a Platformei WWW.POEMCHOCOLAT.RO. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care dumneavoastră sunteți de acord și sunteți informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către noi.

Oricărui Utilizator care este înregistrat pe site-ul www.poemchocolat.ro îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate și reglementate prin legislația internă și prin norme europene.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina dedicată protecției datelor personale, astfel încât să puteți lua o decizie informată referitor la datele dumneavoastră.

Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, acceptați în mod expres și fără echivoc Termenele și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica oricând Termenele si Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil de la momentul afișării în Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificati periodic conținutul acestui Document.